Pikavippi 200 - hae pikavippi heti netistä

200 e vippi hakusessa? Olet oikeassa paikassa! Peruslaina listaa sivuillaan kumppaniensa parhaat pikavipit joita voi hakea helposti verkosta. Klikkaa ja tutustu tarkemmin kumppaneihimme!

Oli rahantarpeena 100 euron pikavippi tai jopa muutaman tuhannen kokoinen laina, löytyy Peruslainan verkkosivuilta taatusti sopivan kokoinen pikalaina sinun tarpeisiisi.
 

Jotta sinulle voidaan myöntää 200 € pikalaina, tulee sinun täyttää seuraavat ehdot:

- Olet yli 21 vuotias
- Sinulla on säännöllisiä tuloja
- Sinulla ei ole luottohäiriötä
- Sinulla on Suomalainen HETU
- Sinulla on Suomalainen pankkitili
- Sinulla on vakituinen osoite Suomessa

 

Mistä voin saada vippiä?

 

Peruslaina esittelee sivustollaan kumppanisivustojensa parhaat pikavipit. Tutustu siis pikalainatarjouksiin ja tee kätevä hakemus heti verkossa. Toimimme yhteistyössä kumppanisivustojemme Viikinkilaina.fi:n ja NetistäLainaa.fi:n kanssa, jotka myöntävät 100 - 2250 € kokoisia pikalainoja. Molemmat toimijat ovat luotettavia kotimaisia pikalainaa myöntäviä verkkotoimijoita. Niin Viikinkilainan kuin NetistäLainaa.fi:n lainoissa on joustavat ja ymmärrettävät lainaehdot.

 

 

Viikinkilaina.fi - Laadukasta vippiä helposti
 

Viikinkilaina on luottopalvelu, joka antaa käyttöösi 2000 euron jatkuvan luottotilin - ilman kiinteitä vuosi- tai perustamismaksuja.
 

Ensimmäisen lainasiirron tulee olla vähintään 100 euroa, jonka jälkeen voit nostaa rahaa pankkitilillesi tarvitsemasi määrän oman luottorajasi puitteissa. Nosta lainaa kerralla tai pienemmissä osissa helposti netissä tai tekstiviestillä, vaikka joka päivä. Saat ensimmäiselle siirrolle jopa 44 päivää korotonta maksuaikaa.
 

Hae Viikinkilainaa tästä!

 

 

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.


 

NetistäLainaa.fi - Luotettava vippi verkosta

 

NetistäLainaa tarjoaa nimensä mukaisesti lainaa netistä kätevästi ilman takaajia tai vakuuksia. Lainahakemus on ilmainen ja lainapäätöksen saat heiltä heti. Rahat saapuvat pankkitilillesi jopa vartin kuluessa hyväksytystä luottohakemuksesta!

NetistäLainaa.fi:n pikalaina on vakuudeton 100 - 2250 € jatkuva luottotili, jonka avaaminen on maksutonta. NetistäLainaa.fi sopii erityisesti vippiä harkitsevalle, sillä sen jatkuvan 2 250 € luottorajan ansiosta voit nostaa lainaa pankkitilillesi juuri silloin kun sitä tarvitset. Maksat vain käyttämästäsi lainasta. Kun olet maksanut vipin takaisin ovat rahat heti uudelleen käytössäsi.

Hae NetistäLainaa tästä!

 

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.