Pikavippi

NetistaLainaa.fi ja Viikinkilaina.fi tarjoavat 100 – 2 250 euron pikavippejä, jotka tulevat avuksi juuri tällaisissa tilanteissa. Voit saada rahat käyttöösi parhaimmillaan heti ja saat maksaa takaisin joustavalla maksuajalla.

Kumppanisivustojemme kautta saatavat pikavipit ovat nimensä mukaisesti lainoja, jotka saat käyttöösi nopeasti ja joustavalla maksuajalla. Pikavippi on loistava keino tilanteessa, jossa rahantarve yllättää. Tällaisia tilanteita voi tulla vastaan kenelle tahansa. Lapsi saattaa sairastua, romahtava hylly voi rikkoa astiat tai pyykkikone voi hajota juuri, kun kaikki vaatteet kaipaavat pesua. 

Pienet ja isot vipit joustavilla maksuajoilla

 

Sivumme tarjoavat monen kokoisia pikavippejä, koska myös rahantarpeita on erilaisia. Pieni vippi auttaa sinua maksamaan esimerkiksi lääkärilaskun tai muuton. Isompia pikavippejä voidaan käyttää esimerkiksi vuotavan katon korjaamiseen tai suurempaan autohuoltoon. NetistaLainaa.fi:n ja Viikinkilaina.fi:n sivuilta voit hakea lainaa alkaen 100 eurosta jopa 2 250 euroon asti. Saat valittua juuri sinun rahantarpeeseesi sopivan kokoisen pikavipin.

 

Hae Lainaa Viikinkilaina.fi sivustolta

Viikinkilaina.fi tarjoaa 2000 € lainaa joustavilla ehdoilla ja pitkällä maksuajalla. Laina siirretään nopeasti tilille. Hae heti!

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

 

Kumppanisivujemme pikavipit saat aina joustavalla maksuajalla. Jos arvostat sitä, että saat hoidettua lainan nopeasti pois alta, voit maksaa vipin heti takaisin vain yhdessä erässä. Jos taas haluat talouteesi joustoa maksamalla pikavipin pikkuhiljaa, voit maksaa sitä takaisin jopa 12 kuukausierässä. Monesti sopiva takaisinmaksuaika riippuu myös rahantarpeesta. Onko kyseessä isompi hankinta, jota varten et ehtinyt säästää pikkuhiljaa vai yllättävä kulu, jonka saisit maksettua seuraavasta palkastasi? Pikavippien takaisinmaksuajat joustavat tilanteesi mukaan ja voit maksaa lainan takaisin 1 – 12 kuukausierässä.

 

Saat pikavipin nopeasti tilille
 

NetistaLainaa.fi ja Viikinkilaina.fi myöntävät lainoja vähintään 20-vuotiaille suomalaisille, joilla on pankkitili ja vakituinen osoite Suomessa. Maksukykysi arvioidaan tulojesi ja luottotietojesi perusteella, joten jos uskot pystyväsi maksamaan pikavipin hyvin takaisin, voit lähettää hakemuksen helposti netissä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen rahat ovat käytössäsi parhaimmillaan lähestulkoon heti.

Hakemuksen lähettäminen kumppanisivustojemme kautta on helppoa ja nopeaa. Aloita valitsemalla, minkä kokoisen pikavipin haluat ja kumman sivuston kautta lähetät hakemuksen. Tunnistaudu valitsemallesi sivustolle vaikkapa pankkitunnuksillasi lähettämään hakemus. Hakemus on helppo täyttää – kerrot vain itsestäsi kaikki kysyttävät tiedot. Sen perusteella lainantarjoaja saa tehtyä pikaisesti päätöksen pikavipistä ja positiivisen päätöksen jälkeen rahat ovat pian käytössäsi.