Lainat - nopeasti netistä!

Kumppanisivustojemme Viikinkilaina.fi:n ja NetistaLainaa.fi:n kautta voit hakea jopa 2 250 euroa lainaa, kun tarvitset rahaa heti. Voit hoitaa takaisinmaksun itsellesi sopivalla aikataululla.

Monesti suuret kulut yllättävät ikävästi huonolla hetkellä. Rahantarve on todellinen, mutta aikaa säästämiselle ei ole. Työmatkoihin käytettävä auto voi kaivata pikaista huoltoa, sairastunut koira on saatava heti eläinlääkäriin tai vesivahinko voi laittaa koko kylpyhuoneen remonttiin. Jos tilillä ei sillä hetkellä ole rahaa, on enää turha murehtia, jos ei ole muistanut säästää. Netin kautta haettavat lainat ovat avuksesi juuri tällaisilla hetkillä. 

 

Jokaiselle löytyy sopiva laina

 

Lainatarpeita on monenlaisia ja sivuiltamme löytyy varmasti sopiva rahoitus. Pienemmillä lainoilla saat vaikkapa korvattua hajonneen kodinkoneen tai vaihdettua säröilevän puhelimen näytön. Suuremmilla lainoilla taas voit esimerkiksi kattaa yllättävän sairauden kuluja tai aloittaa tarpeellisen remontin. Viikinkilaina.fi ja NetistaLainaa.fi tarjoavat monen kokoisia lainoja aina 100 euron pienlainoista jopa 2 250 euron lainoihin saakka. Voit valita juuri sinun tarpeeseesi sopivan lainan.

 

Hae Lainaa Viikinkilaina.fi sivustolta

Viikinkilaina.fi tarjoaa 2000 € lainaa joustavilla ehdoilla ja pitkällä maksuajalla. Laina siirretään nopeasti tilille. Hae heti!

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

 

Kumppanisivustomme tarjoavat lainan aina joustavalla maksuajalla. Joissakin tilanteissa voit tarvita lainan heti, mutta tiedät voivasi maksaa sen takaisin jo seuraavasta palkastasi. Joskus taas voit tarvita suuremman lainan, jota haluat maksaa pois pikkuhiljaa. Moni arvostaa pidemmän maksuajan tuomaa taloudellista joustavuutta, mutta jotkut haluavat maksaa lainansa mahdollisimman nopealla aikataululla. Viikinkilaina.fi ja NetistaLainaa.fi tarjoavat lainaa joustavalla takaisinmaksuajalla. Valintasi mukaan voit maksaa lainan 12 kuukausierässä tai jopa yhdessä erässä.

 

Lainan hakeminen netin kautta on helppoa

 

Kumppanisivustomme myöntävät lainoja vähintään 20-vuotiaille, vakituisesti Suomessa asuville suomalaisille. He arvioivat maksukykysi muun muassa tulojesi ja luottotietojesi perusteella. Jos ehdot täyttyvät ja sinulla on suomalainen pankkitili, johon laina voidaan toimittaa, voit hakea ja saada lainaa nopeasti. Parhaimmissa tapauksissa rahat ovat lähes heti tilillä.

Hakemuksen lähettäminen Viikinkilaina.fi:n tai NetistaLainaa.fi:n kautta on yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain tunnistautua esimerkiksi pankkitunnuksillasi ja täyttää hakemuksessa kysyttävät tiedot. Tietojen perusteella lainantarjoaja tekee lainapäätöksen nopeasti. Jos kaikki on kunnossa, saat positiivisen päätöksen ja voit nostaa rahat pikaisesti käyttöösi.