Pienlainat

Viikinkilaina.fi:n ja NetistaLainaa.fi:n kautta voit hakea pientä lainaa alkaen 100 eurosta aina 2 250 euroon asti. Selätät rahahuolet pikaisesti ja voit maksaa pienlainan takaisin joustavasti 1 – 12 kuukausierässä oman aikataulusi mukaan.

Pienikin rahantarve voi tuntua suurelta, jos se yllättää huonoon aikaan. Vaikka pieni summa riittäisi, sen säästämiselle ei ole enää aikaa. Puhelin voi tippua asfaltille, kun odotat vastauksia työhakemuksiin, hammaslääkärilasku saattaa tulla sittenkin ennen palkkapäivää tai lemmikkisi voi tarvita pikaista konsultaatiota eläinlääkäriltä. Netistä haettavat pikalainat auttavat sinut eteenpäin tällaisina hetkinä. 

 

Hae pientä lainaa sopivalla maksuajalla

 

Pieniä rahantarpeita on monenlaisia, mutta niitä yhdistää yksi tekijä – pienlainalla saa tilannetta helpotettua. Sivuiltamme löytyy varmasti kaikille sopiva rahoitus. Pienlainat sopivat hyvin esimerkiksi silloin, kun on tarve korvata yhtäkkiä rikkoutuneita kodinkoneita, vaihtaa haljennut näyttö puhelimesta tai käydä asiantuntevalla lääkärillä ilman huolta laskusta. Koska NetistaLainaa.fi ja Viikinkilaina.fi tarjoavat lainoja 100 eurosta alkaen 2 250 euroon asti, niiden avulla voi pienten rahantarpeiden lisäksi kuitata hieman isompiakin rahahuolia. Voit räätälöidä juuri sinulle sopivan lainan valitsemalla tarpeeseesi sopivan summan ja mieluisan maksuajan.

 

Hae Lainaa Viikinkilaina.fi sivustolta

Viikinkilaina.fi tarjoaa 2000 € lainaa joustavilla ehdoilla ja pitkällä maksuajalla. Laina siirretään nopeasti tilille. Hae heti!

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

 

Hakiessasi lainaa kumppanisivustoiltamme, saat aina joustavan maksuajan.  Joskus voit tarvita pienlainan, jota haluat maksaa pikkuhiljaa takaisin. Joissakin tilanteissa taas tarvitset pienen summan heti, mutta maksat sen mielelläsi jo seuraavasta palkasta takaisin. Pidempi maksuaika tuo omaan talouteen joustavuutta, mutta monet arvostavat myös sitä, että pienikin laina on maksettu pian alta pois. NetistaLainaa.fi ja Viikinkilaina.fi tarjoavat lainalle joustavia 1 – 12 kuukausierän maksuaikoja. Voit siis valintasi mukaan maksaa lainasi kuukaudessa takaisin tai lyhentää sitä pikkuhiljaa jopa vuoden ajan.

 

Lainan hakeminen on helppoa

 

NetistaLainaa.fi ja Viikinkilaina.fi myöntävät lainoja kaikille suomalaisille, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja asuvat täällä vakituisesti. Pienlainalle ei tarvita vakuuksia, mutta hakijan maksukykyä arvioidaan tulojen ja luottotietojen perusteella. Jos lainan ehdot täyttyvät, luottotietosi ovat puhtaat ja sinulla on suomalainen pankkitili, johon laina voidaan toimittaa, saat todennäköisesti myönteisen päätöksen ja rahat pian tilillesi.

Pienlainan hakeminen kumppanisivustojemme kautta on nopeaa ja yksinkertaista. Aloita päättämällä sopiva lainan määrä ja kumman sivuston kautta lähetät hakemuksen. Sitten sinun tarvitsee vain tunnistautua vaikkapa pankkitunnusten avulla ja täyttää hakemus huolellisesti. Huolella täytettyjen tietojen perusteella lainantarjoaja pystyy tekemään päätöksen pienlainasta nopeasti. Mikäli kaikki on kunnossa, saat positiivisen päätöksen ja parhaassa tapauksessa rahat ovat tililläsi lähestulkoon heti.